Stoiximan Super League

Βλαχοδήμος: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, έτσι να συνεχίσουμε»

Τα θετικά του αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο πρέπει να κρατήσει ο Παναθηναϊκός για τη συνέχεια των υποχρεώσεών του, σύμφωνα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Για τους υψηλούς στόχους του Παναθηναϊκού στη φετινή Σούπερ Λίγκα, αλλά και για το πώς το παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο μπορεί να γίνει οδηγός για τη συνέχεια μίλησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ενόψει του ματς με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το ματς με Μπιλμπάο: «Παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να πάρουμε τα καλά από τον αγώνα με την Μπιλμπάο ενόψει του πρωταθλήματος και του ματς με τον Πλατανιά. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα, να δώσουμε το 100% και να κερδίσουμε. Κρίμα που λείπει ο Νούνο εύχομαι να γυρίσει σύντομα όπως και ο Κουλιμπαλί»

Για το ματς με Πλατανιά τι περιμένει: «Αν κάνουμε εμείς τα πράγματα σωστά και κυρίως ότι μας πει ο προπονητής, ξέρουμε ο καθένας τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Όλοι θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο αλλά ακόμα είναι νωρίς να το λέμε. Εμείς θέλουμε να κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε κάνει».

Για το φετινό πρωτάθλημα αν είναι πιο δύσκολο: «Και πέρσι ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα και στις μικρές και στις μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι».

Για το ποιοι θα είναι οι πιο δυνατοί αντίπαλοι: «Εμείς δεν πρέπει να κοιτάζουμε τους άλλους, να δουλέψουμε σκληρά κάθε μέρα στις προπονήσεις, να μαθαίνουμε κάθε μέρα και περισσότερο και να τα δείχνουμε στο παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή γιατί σας ποδοσφαιριστής χαίρεσαι όταν το γήπεδο είναι γεμάτο και εύχομαι αυτή την χρονιά να γεμίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x