Stoiximan Super League

Βλάχος: «Αν ήμουν ο Ανσαριφάντ θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε γιατί ο Βαγγέλης Βλάχος πιστεύει ότι η καλύτερη επιλογή για τον Ανσαριφάντ θα ήταν ο ΠΑΟΚ.

Τον ΠΑΟΚ θα συνέχιζε την καριέρα του ο Βαγγέλης Βλάχος εάν βρισκόταν στη θέση του Ανσαριφάντ. Αυτό τόνισε ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης εξηγώντας και το «γιατί».

«Εγώ αν ήμουν Ανσαριφάρντ θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ γιατί έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά έχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα», τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis για:

- τον Ανσαριφάρντ:

«Δικαιολογημένα γίνεται όλη αυτή η φασαρία για αυτό το παιδί διότι δικαιολογεί απόλυτα το όνομα του. Έχει 1,86 ύψος, είναι 26 χρονών, βάζει γκολ, είδαμε ότι δημιουργεί κιόλας. Το έχει αποδείξει και στην κινέζικη ομάδα που ήταν. Είχε 60 συμμετοχές και είχε βάλει 40 γκολ. Στην Ισπανία δεν μπόρεσε να φανεί αλλά για την Ελλάδα και για κάποιες άλλες χώρες είναι ο ιδανικός σέντερ φορ και μπορεί να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα πολλών ομάδων».

- το αν ήταν στη θέση του Ανσαριφάρντ θα επέλεγε τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό:

«Εγώ θα διαφωνήσω αν θα μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό που έχει Ιντέγιε και Καρντόσο. Αυτοί δεν έχουν κάνει τη διαφορά. Ο Καρντόσο δεν εχει δικαιολογήσει το όνομα και την εικόνα του. Εγώ αν ήμουν Ανσαριφάρντ θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ γιατι έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά έχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ο Αθανασιάδης πίστευα ότι θα φτάσει ψηλά αλλά δε με δικαίωσε. Για τον Ανσαριφάρντ είναι τεράστια η ευκαιρία, όχι τόσο για τα λεφτά αλλά γιατί μπορεί να φτιάξει ένα τεράστιο όνομα στον ΠΑΟΚ και να πάει σε μια άλλη χώρα μετά».

- το τι θα έκανε αν είχε και τον Αθανασιάδη και τον Ανσαριφάρντ:

«Και τους δύο θα τους έβαζα. Μπορώ να διαμορφώσω το σύστημα μου ώστε να τους έχω και τους δύο. Εγώ πιστεύω στον Αθανασιάδη. Περνά κρίση αλλά θα ήθελα και τον Ανσαριφάρντ στην ομάδα. Να τους έχεις μπροστά και τους δύο και να μην ξερει ο αντιπάλος ποιον να αντιμετωπίσει. Ο ένας καλύπτει τον άλλο. Τα ελαττώματα του ενός τα καλύπτει ο άλλος. Ο Ίβιτς έχει κάνει μια μοντέρνα ομάδα και θα μπορέσει να τους εντάξει και τους δύο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x