Stoiximan Super League

«Βλέπει» Ακουιλάνι ο Παναθηναϊκός

Την περίπτωση του 32χρονου μέσου της Σπόρτινγκ, Αλμπέρτο Ακουιλάνι ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, φαίνεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την «SportDay».

Να προκαλέσει αίσθηση από… νωρίς στις μεταγραφές φαίνεται πως θέλει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με τη «SportDay» του Μ. Σαββάτου, οι Πράσινοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αλμπέρτο Ακουιλάνι, του 32χρονου μέσου της Σπόρτινγκ που αναμένεται να μείνει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, από το ιταλικό πρωτάθλημα, στο οποίο αμφότεροι έχουν διαγράψει μια σημαντική πορεία.

Ο Ακουιλάνι έχει σπουδαίο βιογραφικό αλλά και αρκετά καλό όνομα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρόμα, στην ανδρική ομάδα της οποίας έπαιξε για 7 σερί έτη (2002-09). Ακολούθησε ένας δανεισμός στην Τριεστίνα και εν συνεχεία η Λίβερπουλ, η Γιουβέντους, η Μίλαν, η Φιορεντίνα και τελευταία η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με την οποία αναμένεται να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x