Stoiximan Super League

«Βλέπει» Βάργκας ο Παναθηναϊκός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει από Ουζουνίδη – Λυμπερόπουλο, με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Ρόναλντ Βάργκας.

Μανίκια έχει σηκώσει ήδη ο Νίκος Λυμπερόπουλος στον Παναθηναϊκό, που μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη το τελευταίο διάστημα, έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει καλοκαιριού.

Στις λίστες που ετοιμάζουν «Λύμπε» και Ουζουνίδης, φαίνεται πως φιγουράρει και το όνομα του Ρόναλντ Βάργκας, παρά το γεγονός πως στην ΑΕΚ υπάρχει πρόθεση για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον προσεχή Ιούνιο.

Ο 31χρονος Βενεζουελάνος, δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε στην «Ένωση», ενώ συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που αρέσουν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού οι «πράσινοι» ψάχνουν έναν παίκτη που θα έχει τα στοιχεία του Βάργκας.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» το όνομα του παίκτη, βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό για παίκτης στα άκρα, αλλά προς το παρόν δεν έχει παρθεί καμία απόφαση και δεν έχει γίνει η παραμικρή κρούση προς την πλευρά του παίκτη.

Παράλληλα, ένας ακόμα παίκτης που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, είναι ο Βαλεντίνος Βλάχος του Πανιωνίου. Οι «πράσινοι» τσεκάρουν την περίπτωση του, αλλά θα απασχολήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x