Stoiximan Super League

«Βλέπει» Βιάτρι ο Παναθηναϊκός (video)

Μία ενδιαφέρουσα περίπτωση φορ από την Αργεντινή εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Στους πράσινους έχει προταθεί ο 29χρονος επιθετικός της Εστουδιάντες, Λούκας Βιάτρι, ο οποίος είναι… on fire στην πατρίδα του.

Όνομα από την Αργεντινή προέκυψε για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στην επιθετική γραμμή. Στους πράσινους προτάθηκε και εξετάζεται ο 29χρονος φορ Λούκας Βιάτρι!

Πρόκειται για έναν «μπαρουτοκαπνισμένο» ποδοσοφαιριστή με… πολλά χιλιόμετρα στην Λατινική Αμερική, του οποίου το συμβόλαιο με την Εστουδιάντες εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως εφόσον το τριφύλλι κινηθεί για να τον κάνει δικό του, δεν θα χρειαστεί να καταβάλλει υψηλό οικονομικό αντίτιμο. Εκτιμάται πως με ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ, θα μπορούσε να γίνει το deal.

Ο Αργεντινός άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς και μάλιστα το 2008 συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 8 γκολ (ένα εξ αυτών απέναντι στην «μισητή» αντίπαλο Ρίβερ Πλέιτ).

Το 2013 αποχώρησε από την Μπόκα και συνέχισε την καριέρα του στην μεξικάνικη Τζαγκουάρες, με την οποία σε 30 εμφανίσεις, βρήκε δίχτυα 9 φορές. Ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από την Κίνα (4 γκολ σε 12 συμμετοχές) και το 2015 επαναπατρίστηκε. Αρχικά για λογαριασμό της Μπάνφιλντ κι εν συνεχεία για την Εστουδιάντες, στην οποία αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2016. Μέσα στο έτος που διανύουμε έχει σκοράρει 12 φορές στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων τις 7 από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, δείγμα του ότι είναι... on fire!

Το θετικό με την υπόθεση είναι πως ο Βιάτρι διαθέτει ιταλικό διαβατήριο κι ως εκ τούτου δεν θα πιάνει θέση ξένου. Άλλωστε στον Παναθηναϊκό δεν έχουν διαθέσιμο χώρο –αν δεν φύγουν ορισμένοι από τους «φευγάτους»- για να αποκτήσουν κάποιον χωρίς κοινοτικό διαβατήριο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνει για μία «δυνατή» λύση πίσω από τον Μπεργκ και ο 29χρονος φορ δείχνει μία τέτοια περίπτωση, χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για την ώρα. Ο παίκτης έχει το γκολ, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης, αν κριθεί απαραίτητο. Φημίζεται, δε, για την «αφοσίωσή του» στην τακτική της ομάδας, βοηθώντας και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Όλα τα γκολ του μέσα στο 2016



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x