Ισπανία

«Βλέπει» Γερμανία εν όψει Γενάρη η Μπαρτσελόνα

Με τον Κουτίνιο να είναι διακαής πόθος αλλά πανάκριβος, η Μπαρτσελόνα κοιτάζει και εναλλακτικές λύσεις εν όψει Ιανουαρίου έχοντας ξεχωρίσει δύο παίκτες από Bundesliga.

Το κεφάλαιο Φιλίπε Κουτίνιο δεν έχει κλείσει ακόμη για την Μπαρτσελόνα, αλλά με τις απαιτήσεις της Λίβερπουλ να ξεπερνούν τα 130 εκατ. ευρώ είναι δύσκολο να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή τον Ιανουάριο. Για το λόγο αυτό, οι Καταλανοί κοιτάζουν κι εναλλακτικές λύσεις μεσοεπιθετικών και σύμφωνα με τη Sport έχουν ξεχωρίσει δύο παίκτες από την Bundesliga.

Ο πρώτος είναι ο Γιούλιαν Μπραντ, ο 21χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός της Λεβερκούζεν, που φέτος μετρά 2 γκολ και 4 ασίστ σε 9 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του λήγει το 2019 και έχει ρήτρα 40 εκατ. ευρώ, ωστόσο γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Μπάγερν έχει σαφές προβάδισμα για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Ο δεύτερος είναι ο Μαξ Μάιερ, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της Σάλκε, που φέτος μετρά 7 εμφανίσεις με 1 ασίστ. Δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι και δεν έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, συνεπώς πρόκειται για μια σχετικά φθηνή λύση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x