Stoiximan Super League

Βλέπει και Ελλάδα ο Στραματσόνι

Πιθανούς στόχους και από την εγχώρια αγορά εξετάζει ο Παναθηναϊκός εν όψει Ιανουαρίου. Τι γίνεται με την περίπτωση Σιώπη. Προλαβαίνει ο Ιμπάρμπο, στη Δανία ξανά ο Τελάντερ.

Ειλημμένη απόφαση αποτελεί η τόνωση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού εν όψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου και όχι μόνο. Οι διαθέσιμοι και οικονομικά προσιτοί Έλληνες δεν είναι είδος εν αφθονία, αλλά στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί σε βάθος χρόνου ένας καλός κορμός γηγενών παικτών.

Για το λόγο αυτό, ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του έχουν ανοιχτά τα μάτια τους στην εγχώρια αγορά για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τους «πράσινους» είτε άμεσα, είτε σε βάθος χρόνου. Ο Ιταλός προπονητής βλέπει κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές και εφόσον κρίνει πως κάποιος εξ αυτών είναι ικανός να προσφέρει αγωνιστικά, θα εισηγηθεί την απόκτησή του.

Στα υπόψη του «Στράμα» τέθηκε ο Μανώλης Σιώπης, που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο και μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Παρότι βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και αγωνίζεται σε θέση όπου ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θέλει ενίσχυση, δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του 22χρονου μεσοαμυντικού, καθώς η τεχνική ηγεσία έχει θέσει συγκεκριμένα στάνταρ σε ύψος και δύναμη και θεωρείται πως ο Σιώπης δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις.

Προλαβαίνει Ξάνθη ο Ιμπάρμπο, ξανά στη Δανία ο Τελάντερ

Από τη Δευτέρα θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, που ταλαιπωρήθηκε από μια σύσπαση στη γάμπα αλλά δεν χάνει το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα και οι Λέτο και Μέστο, ενώ λίγες μέρες μετά θα ακολουθήσει ο Μπουμάλ.

Την ίδια ώρα, ο Ράσμους Τελάντερ αναχώρησε ξανά για τη Δανία, προκειμένου να επανεξεταστεί από τον γιατρό που τον παρακολουθεί για το πρόβλημά του στο πέλμα. Αν μέσα στο προσεχές δίμηνο ο 25χρονος στόπερ δεν αφήσει πίσω του τις ενοχλήσεις, είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x