Stoiximan Super League

Βλέπει (και) Ντέβιτς η ΑΕΚ

Ένας επιθετικός με… παρελθόν απέναντι σε ελληνικές ομάδες περιλαμβάνεται σ’ αυτούς που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ. Το όνομα του Μάρκο Ντέβιτς (που είχε χτυπήσει Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ) τέθηκε υπόψιν της «Ένωσης»

Όσο περνούν οι μέρες -και συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού από την ΑΕΚ- τόσο αυξάνονται και τα ονόματα που προτείνονται στην «Ένωση».

Μετά τον Μάρκο Μποριέλο κι αφού τη Δευτέρα ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Γιακούμπου Αγιεγκμπένι, στα υπόψη των «κιτρινόμαυρων» τέθηκε ένας ακόμα φορ με παρελθόν απέναντι σε ελληνικούς συλλόγους: Ο Μάρκο Ντέβιτς.

Ο Ουκρανός κυνηγός με την εντυπωσιακή παρουσία στη Μέταλιστ (174 συμμετοχές και 83 γκολ σε δυο περάσματα) είχε πετύχει το γκολ που απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το Europa League το 2012, πανηγυρίζοντας μάλιστα με τη φανέλα του μπροστά στη θύρα 7. Την επόμενη σεζόν, δε, είχε σκοράρει δυο φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League.





Ο 32χρονος Ντέβιτς (που είχε πάρει τότε μεταγραφή στη Σαχτάρ) ανήκει αυτή τη στιγμή στη Ρούμπιν Καζάν. Παρόλο λοιπόν που προέρχεται από καλή σεζόν αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ (18 συμμετοχές, 11 γκολ), οι Ρώσοι δεν τον υπολογίζουν και προτίθενται να τον παραχωρήσουν. Και το αντίτιμο που θα ζητήσουν δύσκολα θα είναι μεγάλο καθώς το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου.

Εκτός του Ντέβιτς, πάντως, στην ΑΕΚ έχει προταθεί και ο Μάριο Γκαβράνοβιτς: Ο 26χρονος επιθετικός της Ζυρίχης, με τη φανέλα της οποίας έχει 71 συμμετοχές και 23 γκολ από το 2012. Ακόμη όμως κι αν φαντάζει πολύ καλή περίπτωση (σ.σ. είναι βασικός στην εθνική Ελβετίας) μοιάζει δυσκολότερο να παραχωρηθεί από την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x