Stoiximan Super League

«Βλέπει» Κόμαν ο ΠΑΟΚ! (video)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ρουμανίας παρακολουθεί ο ΠΑΟΚ! Όπως αποκαλύπτει η Prosport στο βασικό της θέμα, ο Λούμπος Μίχελ έχει πάει στο Βουκουρέστι για χάρη -μεταξύ άλλων- του Φλορινέλ Κόμαν!

Η παρουσία του Λούμπος Μίχελ στο Βουκουρέστι τη Δευτέρα (24/4), προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Στεάουα και Βιτορούλ… φούντωσε άμεσα τα σενάρια για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ.

Ένας από αυτούς, λοιπόν, φέρεται να είναι ο Φλορινέλ Κόμαν της ομάδας από την Κονστάντσα!

Όπως αποκαλύπτει η Prosport στο βασικό της θέμα, ο αθλητικός διευθυντής του «δικεφάλου» βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας για χάρη -μεταξύ άλλων- του 19χρονου αριστερού εξτρέμ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας, έχοντας, φέτος, πέντε γκολ σε 22 ματς στο πρωτάθλημα.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, μάλιστα, τονίζεται πως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πιτσιρικά είναι πολύ σοβαρό, αφού τον παρακολουθεί στενά όλη τη σεζόν, έχοντας συλλέξει πολλά στοιχεία για τον χαρακτήρα, την οικογενειακή κατάσταση και τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Ο Κόμαν, που «γαλουχήθηκε» ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του τεράστιου Γκεόργκι Χάτζι, αγωνίζεται στη Βιτορούλ από το 2014, κάνοντας πέρυσι το… ξεπέταγμα, ενώ είναι διεθνής με την εθνική νέων της Ρουμανίας. Σύμφωνα με το transfermarkt, δε, κοστολογείται γύρω στις 700.000 ευρώ.



Η Prosport, τέλος, βάζει στο… στόχαστρο του «δικεφάλου» ακόμη έναν 19χρονο, τον κεντρικό χαφ της Βιτορούλ, Ντράγκος Νεντέλκου -ο οποίος, ωστόσο, θα λείψει για αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω σοβαρού τραυματισμού- αλλά και τον αριστερό μπακ, Κριστιάν Γκανέα.

Από εκεί και πέρα, η λίστα του Μίχελ φαίνεται πως είναι αρκετά μεγάλη και περιλαμβάνει παίκτες που αγωνίζονται ΚΑΙ στη Στεάουα. Ένας εξ αυτών, που ξεχωρίζει, φυσικά, από τους υπόλοιπους, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φλορίν Τανάσε! Μια περίπτωση, βέβαια, αρκετά δύσκολη. Ο 22χρονος επιθετικός ίσως και να είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ θέλει να… ψωνίσει ξανά από την ομάδα του Βουκουρεστίου, μετά την απόκτηση του Βαρέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x