Αγγλία

«Βλέπει» Λακαζέτ η Τότεναμ

Η Τότεναμ ετοιμάζεται να πουλήσει τους Ρομπέρτο Σολδάδο και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, ώστε να κινηθεί για την απόκτηση του Αλεξάντρ Λακαζέτ. Ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από τη Λίβερπουλ.

Ο Χάρι Κέιν ηγείται σχεδόν μόνος του της επίθεσης της Τότεναμ τη φετινή αγωνιστική περίοδο και ο τεχνικός της ομάδας Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει εκφράσει την ανησυχία του για πιθανή εξουθένωση του παίκτη.

Έτσι, τα «σπιρούνια» «ζυγίζουν» τις επιλογές τους εν όψει καλοκαιριού και σύμφωνα με τη γαλλική «Le Progres» ο Αλεξάντρ Λακαζέτ είναι ο παίκτης που επιθυμούν για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο διεθνής άσος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας σημειώσει 25 γκολ σε 30 συμμετοχές με τη Λυών τη φετινή σεζόν. Η γαλλική ομάδα κάνει καταπληκτική πορεία στο Σαμπιονά, όντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μπροστά από τις Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Το συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2018 και η Τότεναμ θα πρέπει να προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό για να ικανοποιήσει τις απατήσεις της Λυών. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και ανταγωνισμός, αφού για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Λίβερπουλ.

Η Le progres επισημαίνει ότι ο αγγλικός σύλλογος είναι πρόθυμος να προχωρήσει στην πώληση των Ρομπέρτο Σολδάδο και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα, τα οποία θα διατεθούν για την απόκτηση του Λακαζέτ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Χαρά Κουζέλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x