Stoiximan Super League

«Βλέπει» Μιχαΐλοφ ο ΠΑΟΚ

Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 28χρονος τερματοφύλακας, Νικολάι Μιχαΐλοφ (έχει περάσει από τη Λίβερπουλ), όπως αποκάλυψε δημοσίευμα στη Βουλγαρία. Τι αναφέρει ο Λούμπος Μίχελ.

Στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Βούλγαρος τερματοφύλακας, Νικολάι Μιχαΐλοφ, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα από την πατρίδα του που φιλοξενεί δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ. Ο 28χρονος πορτιέρο, που αγωνίζεται στην Μερσίν Ιντμαγιουρντού και στο παρελθόν πέρασε στη Λίβερπουλ (χωρίς συμμετοχή σε επίσημο ματς), είναι στη λίστα του «δικεφάλου του Βορρά» όπως έκανε γνωστό το «sportal.bg». Προέρχεται από γεμάτη σεζόν, στην οποία έκανε 29 συμμετοχές.

«Ψάχνουμε στον τερματοφύλακα που αναζητούμε, είναι ένας συνδυασμός καλής ηλικίας και εμπειρίας. Σε αυτή την περίπτωση ο Ζίφκοβιτς και ο Μιχαΐλοφ, είναι πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Το αβαντάζ του Μιχαΐλοφ είναι ότι είναι ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε κάποια ομάδα. Αυτό είναι κάτι που πιθανότατα θα το ζυγίσουμε στην τελική μας επιλογή», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x