Champions League

Βλέπει πλέι-οφ η Σάλτσμπουργκ

Η πρωταθλήτρια Αυστρίας, επικράτησε 2-0 της Μάλμε και είναι το φαβορί για την πρόκριση απ' αυτό το ζευγάρι. Ισόπαλο 0-0 ανάμεσα στην Ελσίνκι και την Αστάνα.

Η Σάλτσμπουργκ επικράτησε 2-0 απέναντι στη Μάλμε και κατόρθωσε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό. Το γκολ που έκριναν την αναμέτρηση, μπήκαν στο 2ο μέρος. Το 1-0 ήρθε στο 51ο λεπτό από τον Ούλμερ, ενώ στο 83ο λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα για την πρόκριση, με τον Κεϊτά, να έχει σουτ στο δοκάρι. Ωστόσο στο 89ο λεπτό η Σάλτσμπουργκ κατάφερε να φτάσει στο 2-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χιντερέγκερ, μετά από παράβαση που έγινε από τον Φελίπε Καρβάλιο πάνω στον Νίλσεν.

Λίγη ώρα νωρίτερα, μετά από ένα μοιρασμένο ματς η Ελσίνκι παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Αστάνα και η ρεβάνς στο Καζακστάν παραμένει ανοικτή. Οι φάσεις δεν ήταν πολλές για τις δύο ομάδες και το 0-0, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που βρίσκονται σε full season αυτή την περίοδο, ήρθε φυσιολογικά.


Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x