Stoiximan Super League

«Βλέπει» Ράφαελ, σενάριο και για Άκουα στον Παναθηναϊκό

Τη λύση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ της Κάλιαρι, Ράφαελ, φέρεται να εξετάζει ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό. Σενάριο για Άκουα, που όμως δεν επιβεβαιώνεται. Μένει ο Χουχούμης και μετά το Γενάρη.

Μετά τον Χουάν Πάμπλο Καρίσο, ένα ακόμη όνομα γκολκίπερ από την Ιταλία έρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει βάλει στο μάτι τον Ράφαελ.

Ο 34χρονος γκολκίπερ (ύψους 1,87μ.) είναι Βραζιλιάνος αλλά διαθέτει ιταλικό διαβατήριο και ανήκει στην Κάλιαρι, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι. Φέτος μετρά τέσσερις εμφανίσεις στη Serie A αποτελώντας την εναλλακτική λύση πίσω από τον βασικό Μάρκο Στοράρι. Αναδείχθηκε από τη Σάντος και από το 2007 αγωνίζεται στην Ιταλία παίζοντας μέχρι τον περασμένο Γενάρη στη Βερόνα. Πρόκειται για μια περίπτωση που είναι προσιτή και θεωρείται καλή, μιας και μιλάμε για γκολκίπερ με 312 εμφανίσεις στην Ιταλία, τις 73 εξ αυτών στη μεγάλη κατηγορία.

Από την Ιταλία προέκυψε και σενάριο για τον Αφρίγε Άκουα, τον 24χρονο Γκανέζο μεσοαμυντικό της Τορίνο που παίζει από το 2010 στην Ιταλία και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2019. Φέτος ο συμπαίκτης του Γουακάσο στην εθνική Γκάνας μετρά μόλις επτά εμφανίσεις (τέσσερις σαν βασικός) και δεν είναι στα βασικά πλάνα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Το ενδιαφέρον για τον Αφρικανό άσο δεν επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους», αν και αποτελεί στόχο η απόκτηση ενός παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Ήδη άλλωστε έχει κυκλοφορήσει το όνομα του Φελίπε Μέλο της Ίντερ, που όμως είναι πολύ ακριβή λύση. Ήδη μάλιστα η Σάο Πάουλο κινείται για τον 33χρονο άσο, ενώ στη λίστα τους τον έχουν Κορίνθιανς και Φλαμένγκο.

Όσον αφορά στον Διαμαντή Χουχούμη, η θετική παρουσία του στα παιχνίδια που προηγήθηκαν και πήρε χρόνο έκαναν τον Αντρέα Στραματσόνι να αλλάξει απόφαση και τελικά να μη δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο αλλά να παραμείνει ως back up του Νίκλας Χουλτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x