Stoiximan Super League

Βλέπει Ρούντιτς ο Παναθηναϊκός;

Σκάουτερ από την Ελλάδα θα παρακολουθήσουν τον Μίλαν Ρούντιτς στον τελικό Κυπέλλου Σλοβακίας και πιθανολογείται ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ποιο το προφίλ του Σέρβου στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δύο στόπερ, προκειμένου να καλύψει το κενό του Γκόρντον Σίλντενφελντ και (πιθανώς) του Γιώργου Κουτρουμπή. Οι «πράσινοι» έχουν επιλέξει να τηρούν σιγή ιχθύος για τις κινήσεις τους αποφεύγοντας να επιβεβαιώνουν οποιαδήποτε μεταγραφική φημολογία κι έτσι η όποια πληροφόρηση έρχεται από το εξωτερικό.

Φήμες θέλουν το «τριφύλλι» να παρακολουθεί τον Μίλαν Ρούντιτς και το αγωνιστικό του προφίλ δείχνει πως ίσως να υπάρχει βάση σε αυτό το σενάριο. Πρόκειται για έναν 23χρονο ψηλό (1,88μ.) και αριστεροπόδαρο στόπερ, στοιχεία δηλαδή που ψάχνει ο Παναθηναϊκός.

Ο νεαρός Σέρβος αγωνίζεται στην Τρέντσιν, όπου προπονητής του είναι ο Τσου Λα Λινγκ (είχε παίξει στον ΠΑΟ τη διετία 1982-1984) και ο ίδιος είπε πως «κατάσκοπος» από την Ελλάδα θα τον παρακολουθήσει απόψε στον τελικό Κυπέλλου Σλοβακίας με τη Σενίκα. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του λήγει το καλοκαίρι του 2016 και δεν θεωρείται ακριβή περίπτωση.

Ο Ρούντιτς μετρά φέτος 22 συμμετοχές (4 στο Europa League) με τη δευτεραθλήτρια Σλοβακίας. Άρχισε την καριέρα του από την Κολουμπάρα στην πατρίδα του, ενώ μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την κροατική Ίντερ Ζάπρεζιτς μετακόμισε το 2013 στη Σλοβακία. Είναι, επίσης, μια φορά διεθνής με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Σερβίας.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα των Ντάνι Γουίλσον της Χαρτς και Φίλιπ Χελάντερ της Μάλμε, που είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού για το κέντρο άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x