Stoiximan Super League

«Βλέπουν» Γκούναρσον Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Τον αρχηγό της εθνικής Ισλανδίας, Άρον Γκούναρσον, το συμβόλαιο του οποίου με την Κάρντιφ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, έχουν βάλει στο… μάτι «ερυθρόλευκοι» και «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με τη ''Sun''!

Μία εξαιρετική περίπτωση αμυντικού χαφ φέρεται να εξετάζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Σύμφωνα με τη Sun, ο αρχηγός της εθνικής Ισλανδίας, Άρον Γκούναρσον, το συμβόλαιο του οποίου με την Κάρντιφ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, βρίσκεται στο «στόχαστρο» τόσο των Πειραιωτών όσο και της Ένωσης, με τις δύο ελληνικές ομάδες να έχουν μπει… σφήνα στην Μπεσίκτας, όπως τονίζουν οι Άγγλοι, που εμφανίζεται «ζεστή» για την απόκτηση του 28χρονου!

«Οι Τούρκοι έχουν ανταγωνισμό, καθώς η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Κροατία και σύλλογοι από το MLS έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη», σημειώνεται στο ρεπορτάζ.

Ο Γκούναρσον έχει πολύ ενδιαφέρον βιογραφικό μετρώντας 77 συμμετοχές και 2 γκολ με την εθνική Ισλανδίας από το 2008 μέχρι και σήμερα. Μάλιστα ήταν αρχηγός της στο Euro 2016. Φέτος συμπληρώνει μια δεκαετία στην Αγγλία παίζοντας από το 2008 μέχρι το 2011 στην Κόβεντρι με 123 συμμετοχές και 6 γκολ, ενώ από το 2011 ανήκει στην Κάρντιφ με την οποία έχει καταγράψει 238 εμφανίσεις και 23 γκολ. Φέτος έχει 15 συμμετοχές και 1 ασίστ στην Championship.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x