Stoiximan Super League

«Βλέπουν» Μπαμπακάρ και Γκονζάλες στον Ολυμπιακό

Ο Κούμα Μπαμπακάρ της Φιορεντίνα και ο Κοσταρικανός στόπερ Τζιανκάρλο Γκονζάλες της Παλέρμο προτάθηκαν και εξετάζονται από τον Ολυμπιακό. Πάντα στα υπ’ όψιν η περίπτωση του Τσοπ της Κάλιαρι.

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές προτάθηκαν στον Ολυμπιακό, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Γαύρο». Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο ένας είναι ο επιθετικός Κούμα Μπαμπακάρ της Φιορεντίνα και ο άλλος ο Κοσταρικανός στόπερ Τζιανκάρλο Γκονζάλες της Παλέρμο.

Ο Μπαμπακάρ φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στους «βιόλα» και παραχωρείται έναντι 10 εκατ. ευρώ, και από τη στιγμή που οι Ιταλοί δεν βρίσκουν μία τέτοια πρόταση παρουσιάζονται έτοιμοι να τον παραχωρήσουν ως δανεικό σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα που θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Την περσινή σεζόν ο Σενεγαλέζος σέντερ φορ έπαιξε σε 24 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 7 γκολ και είχε μία ασίστ με την ιταλική ομάδα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως πάντα στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες παραμένει η περίπτωση του Ντούγε Τσοπ. Πρόκειται για τον Κροάτη επιθετικό της Κάλιαρι, ο οποίος πέρσι στη Μάλαγα είχε 7 γκολ και 3 ασίστ, και γνωρίζει για τον διεθνή άσο και ο Βίκτορ.

Από την πλευρά του, ο Γκονζάλες φαίνεται πως πωλείται με 4 εκατ. ευρώ, καθώς ο σύλλογος αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα, και ο 28χρονος αμυντικός παίρνει 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Μέχρι στιγμής ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει η Μπολόνια, η Ζενίτ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x