Γερμανία

«Βολές» Αμβούργου για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων

Επίσημη καταγγελία στη γερμανική Λίγκα έκανε το Αμβούργο, αναφορικά με την χαμηλή ποιότητα της τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων της ομάδας, που έδωσε τις δυο τελευταίες Παρασκευές.

Σε καταγγελία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του προχώρησε το Αμβούργο.

Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου στρέφεται εναντίον της γερμανικής Λίγκας (DFL), εξαιτίας των επιπλοκών που εμφανίζονται κατά την διάρκεια των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων, που έδωσε ο γερμανικός σύλλογος τις δύο τελευταίες Παρασκευές και μεταδίδονται από συγκεκριμένο κανάλι.

Συγκεκριμένα οι ιθύνοντες των «Δεινοσαύρων», καταγγέλλουν το αρμόδιο τηλεοπτικό δίκτυο, που μεταδίδει τα ματς της Παρασκευής, πως στους αγώνες του Αμβούργου στις 25/8 και 8/9 με Κολωνία και Λειψία αντίστοιχα, παρουσιάστηκαν τεχνικά προβλήματα και χαμηλής ποιότητας εικόνα στους τηλεοπτικούς δέκτες των τηλεθεατών, κατά την διάρκεια της μετάδοσης των εν λόγω αναμετρήσεων.

Παράλληλα καλούν την DFL να πάρει θέση επί του θέματος, η οποία στο τέλος της εβδομάδας θα έχει συνάντηση με το κανάλι που κάλυψε τηλεοπτικά τους αγώνες του Αμβούργου, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x