Stoiximan Super League

«Βόμβα» από... πολλές απόψεις

Ο Φεγκουλί θα αποτελέσει παρελθόν από τη Βαλένθια και ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για το πόσο μεγάλη «βόμβα» θα μπορούσε να είναι η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε μεταγραφή μια ομάδα παίρνει ρίσκο, άλλες φορές μικρό άλλες μεγαλύτερο.

Ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις αυτό το ρίσκο να είναι και πολύ μεγάλο, αλλά ν' αξίζει τον κόπο αν λογαριάσεις όλες τις παραμέτρους, αγωνιστικές και μη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο παίκτης που έχει βάλει στο “στόχαστρο” (σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία και την Τουρκία) η Φενέρμπαχτσε.

Ο λόγος για τον Σοφιάν Φεγκουλί της Βαλένθια, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μάρκο Σίλβα, με τον Αλγερινό εξτρέμ ν' αφήνει τη Βαλένθια και ν' αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 26χρονος άσος μένει ελεύθερος από τις “νυχτερίδες” και αυτό σημαίνει πως η ομάδα που θα τον αποκτήσει δε θα χρειαστεί να πληρώσει τους Ισπανούς.

Πρόκειται για διεθνή παίκτη, 26 χρονών και το κυριότερο είναι εξτρέμ που σκοράρει αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί.

Το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο και δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι παίκτης που θα “σήκωνε στο πόδι” το “Καραϊσκάκη” με τις ενέργειες του.

Είναι παίκτης που σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά απ' την άλλη πλευρά έχει και τα “θεματάκια” του, που έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα. Παίκτη “βόμβα” τον χαρακτήρισε Ισπανός δημοσιογράφος εξηγώντας τι εννοεί.

“Μπορεί να διαλύσει μια άμυνα μόνος του, να κάνει τους αντιπάλους του να μην ξέρουν που να σταθούν. Απ' την άλλη όμως είναι δύσκολος χαρακτήρας κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος σαν ομάδα να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις, τότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν δύσκολα”.

Ο Βίτορ Περέιρα γνωρίζει όλα αυτά που προαναφέραμε αλλά εισηγήθηκε στη διοίκηση της Φενέρ την απόκτηση του παίκτη.

Ξέρει ότι θα πρόκειται για μια μεταγραφή “βόμβα” από... πολλές απόψεις αλλά είναι διατεθειμένος να πάρει το ρίσκο.

Όπως και να έχουν πάντως τα πράγματα ο διεθνής Αλγερινός είναι παίκτης που θα μπορούσε να κάνει τη μεγάλη διαφορά στον Ολυμπιακό.

Ένας Αλγερινός που η τεχνική του θυμίζει Βραζιλιάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x