Αγγλία

Βόμβα: Κόντρα Ντιέγκο Κόστα-Κόντε, στον αέρα ο Ισπανός!

Βόμβα μεγατόνων στο Νησί! Ντιέγκο Κόστα και Αντόνιο Κόντε κοντραρίστηκαν με αφορμή έναν… τραυματισμό και η Dailymail αναφέρει πως είναι στον... αέρα η παρουσία του Ισπανού στην Τσέλσι. Ποιο το στόρι.

Από το πουθενά… βόμβα στο Νησί και την Τσέλσι, καθώς βγήκαν τα… μαχαίρια ανάμεσα στον Ντιέγκο Κόστα και τον Αντόνιο Κόντε.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο Ισπανός επιθετικός παραπονέθηκε πως πονάει στην μέση και ισχυρίζεται πως αυτό οφείλεται στο βεβαρημένο ιστορικό του στον οπίσθιο μηριαίο!

Οι γιατροί των Λονδρέζων δεν συμμερίζονται τους «πόνους» του διεθνούς φορ και θεωρούν ότι βρίσκει προφάσεις για να μην παίζει, με τον Ιταλό κόουτς να τους... στηρίζει και ουσιαστικά να «αδειάζει» τον παίκτη του!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 28χρονος φορ διαφωνεί κάθετα με τις τακτικές του ιατρικού τιμ, ο Κόντε δεν παίρνει το μέρος του και κάπως έτσι οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν σε ανοιχτή κόντρα και αδιέξοδο.

Ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος φέτος μετρά 14 γκολ και οδηγεί στο σκοράρισμα την ομάδα του, δεν συμπεριλήφθη στην αποστολή της Τσέλσι για το ντέρμπι με την Λέστερ, στο «King Power Stadium» και ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο «μήνυμα» για τα ... σύννεφα γύρω από τη σχέση των δύο πλευρών.

Επιπλέον, στο ρεπορτάζ της έγκριτης Dailymail τονίζεται ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, πάγωσαν... αυτόματα οι σκέψεις της διοίκησης να προτείνει νέο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, με τον μάνατζέρ του να βρίσκεται ΗΔΗ στην Κίνα, ψάχνοντας «βασιλικές» προσφορές για τον πελάτη του!

Φυσικά, όλες αυτές οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον της συνεργασίας Τσέλσι και Ντιέγκο Κόστα και ουδείς μπορεί να αποκλείσει το σενάριο του «διαζυγίου», καθώς το επεισόδιο μοιάζει «χοντρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x