Αγγλία

Βόμβα Κουτίνιο σε Λίβερπουλ: «Μη με δηλώσετε στο Champions League»

Με κάθε τρόπο δείχνει ο Φελίπε Κουτίνιο στους ανθρώπους της Λίβερπουλ πως θέλει να αποχωρήσει για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα!

Ακόμη ένα… επεισόδιο στο σίριαλ μεταξύ Λίβερπουλ, Κουτίνιο και Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει το έγκυρο «beIN Sports», ο Φελίπε Κουτίνιο σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ, τους εξέφρασε την επιθυμία τους να μην συμπεριληφθεί στην λίστα του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θέλει σαν… τρελός να πάρει μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ωστόσο, από την μεριά των «reds», ο Γίργκεν Κλοπ, έχει τονίσει επανειλημμένα πως ο παίκτης δεν είναι υπό παραχώρηση και απλώς δεν αγωνίζεται, σύμφωνα με τον Γερμανό, διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.




Και πέρα από το παραπάνω ρεπορτάζ, υπάρχει ακόμη ένα που δείχνει τις διαθέσεις του Κουτίνιο. Το επίσης έγκυρο «Sky Sports» αναφέρει πως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πιστεύει πως οι «μπλαουγκράνα» παρά την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ, δεν θα παρατήσουν την περίπτωσή του και θα κάνουν ακόμη μία πρόταση-προσπάθεια ώστε να πείσουν τελικά την Λίβερπουλ να τον παραχωρήσει!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x