Γενικά

«Βόμβα» με Τόσιτς από την Παρτίζαν!

Πολύ κοντά σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Παρτίζαν, καθώς σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας έδωσε τα χέρια με τον Ζόραν Τόσιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Έτοιμη για τη… βόμβα η Παρτίζαν!

Σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, οι πρωταθλητές έχουν δώσει τα χέρια με τον Ζόραν Τόσιτς, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο 30χρονος μέσος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα του Βελιγραδίου. Μάλιστα, αυτό που τον έπεισε να πει το «ναι» στους «ασπρόμαυρους» είναι αφενός το γεγονός ότι φόρεσε τη φανέλα τους στο παρελθόν (2007-09), αλλά και η συμμετοχή τους στους ομίλους του Europa League.

Ο Τόσιτς είχε κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το 2009, όταν από την Παρτίζαν μετακόμισε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά, στους «κόκκινους διαβόλους» μέτρησε μόλις δύο εμφανίσεις, ενώ το 2010 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Κολωνία. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον απέκτησε από την αγγλική ομάδα και τον κράτησε μέχρι το φετινό καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x