Ιταλία

«Βόμβα» στην Ιταλία: Επαφές της Γιουβέντους με τη Μαφία αποκαλύπτει εισαγγελική έρευνα!

Δέκα χρόνια μετά το περίφημο Calciopoli, η Γιουβέντους φέρεται να είναι ξανά… μπλεγμένη! Σύμφωνα με εισαγγελική έκθεση, Ανιέλι και Μαρότα είχαν συναντήσεις με αφεντικά της Μαφίας! Διαψεύδει η ομάδα.

Σάλος στην Ιταλία με πρωταγωνίστρια ξανά τη Γιουβέντους -οι οπαδοί της οποίας δεν λένε να… αγιάσουν!

Δέκα χρόνια μετά το περίφημο Calciopoli, οι «μπιανκονέρι» φέρεται να είναι μπλεγμένοι σε -ακόμη- ένα σκάνδαλο, που βρίσκεται στα… σπάργανα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με εισαγγελική έρευνα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, είχε επαφές με τη Μαφία και συγκεκριμένα, με το αφεντικό της Ντραγκέτα της Καλαβρίας, Ρόκο Ντομινέλο, προκειμένου «να τακτοποιήσουν θέματα για εισιτήρια και εισιτήρια διαρκείας», όπως τόνισε εισαγγελέας της ιταλικής επιτροπής ποδοσφαίρου, την Τρίτη (07/03).

Ο ίδιος εισαγγελέας, μάλιστα, ονόματι Τζουζέπε Πεκοράρο, σημείωσε πως ο γενικός διευθυντής της «Γιούβε», Μπέπε Μαρότα, «διατηρούσε περιστασιακές σχέσεις με κύκλους των Ultras, που είχαν σχέσεις με τα αφεντικά της Ντραγκέτα»!

Ο κ. Πεκοράρο, δε, είπε πως έχει στην κατοχή του πάνω από 5.000 σελίδες αποδεικτικών στοιχείων από τον εισαγγελέα του Τορίνο, Αρμάντο Σπάταρο, κατόπιν έρευνας για τη φερόμενη εμπλοκή της Ντραγκέτα!

Άμεσα, η Γιουβέντους αρνήθηκε οποιαδήποτε σύνδεση, με τον Ανιέλι να διαψεύδει κατηγορηματικά πως είχε συνάντηση με τα αφεντικά της Μαφίας για τα εισιτήρια -ή για κάποιον άλλο λόγο.

«Με κάθε σεβασμό στις αρχές που διεξάγουν τις έρευνες, θέλω να δηλώσω ότι ποτέ δεν συναντήθηκα με αφεντικά της Μαφίας», έγραψε στο twitter του ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, συμπληρώνοντας: «Ο,τι διάβασα είναι ψευδές».

Φαίνεται, όμως, πως το κουβάρι αυτής της ιστορίας μόλις τώρα άρχισε να ξετυλίγεται και μένει να δούμε πού θα καταλήξει…


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x