Ακόμη μια ηχηρή κίνηση είναι έτοιμος να κάνει ο Άρης και αυτήν τη φορά θα πρόκειται για την καλύτερη -θεωρητικά- προσθήκη των «κίτρινων» εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ράφικ Τζεμπούρ για τριετές συμβόλαιο και ο παίκτης αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το βράδυ ώστε να γίνουν οι τελικές διαπραγματεύσεις και να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του πρώην φορ της ΑΕΚ στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. Πρέπει να τονιστεί πάντως ότι δεν έχει κλείσει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Άρης

Στην πρώτη επαφή που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές διαπιστώθηκε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό και υπήρχε η εκτίμηση ότι δύσκολα θα γεφυρωθεί το χάσμα. Ωστόσο, ο Άρης επανήλθε δυναμικά και με τη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε στον 32χρονο επιθετικό και τα δεδομένα άλλαξαν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης έχει αποκτήσει ήδη –μεταξύ άλλων- τους Ίλιτς, Νέτο, Μιλούνοβιτς, Ανάκογλου, Διούδη, Μπαργκάν και Μπούρμπο. Παίκτες, δηλαδή, που έχουν πολλές παραστάσεις από τη Super League.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να κάνουν φίνις στα μεταγραφικά με την απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη για το κέντρο της άμυνας, κοιτώντας φυσικά παίκτες από την ελεύθερη αγορά, καθώς δεν υπάρχει, ως γνωστόν, πλέον η δυνατότητα να πάρει παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο, αφού έχει εκπνεύσει η σχετική διορία. Η προθεσμία για τους παίκτες που είναι χωρίς ομάδα, λήγει την Παρασκευή.

Λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδηση, πάντως, ο Ράφικ Τζιμπούρ μίλησε στο «allaboutaris» και ανέφερε πως δεν έχει κλείσει στον Άρη και ότι όλα είναι ανοιχτά. «Ολα είναι ανοικτά. Δεν υπάρχει κάτι για να πω αυτή τη στιγμή. Μιλάω με αρκετές ομάδες και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα», ήταν τα λόγια του.

TAGS: Άρης