Ισπανία

«Βόμβες» από Sport κατά Νεϊμάρ: «Μεθόδευε τη φυγή του εδώ και μήνες»

Ευθεία επίθεση κατά του Νεϊμάρ και του πατέρα του εξαπολύει η καταλανική Sport κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις μηνών προκειμένου να φύγει από την Μπαρτσελόνα και να κερδίσει εκατοντάδες εκατομμύρια.

Κάθε άλλο παρά φιλικά φαίνεται πως έφυγε από την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ. Η φίλα προσκείμενη στους «μπλαουγκράνα» Sport αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος σταρ και ο πατέρας του μεθόδευαν εδώ και μήνες τη φυγή του με στόχο να κερδίσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 25χρονος άσος πέρα από τα χρήματα του συμβολαίου του έχει συμφωνήσει να εισπράξει και 300 εκατ. ευρώ με τη μορφή χορηγίας μέχρι το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» είχαν αρχίσει να υποπτεύονται πως κάτι τρέχει τον Ιούνιο, όταν στέλεχος του συλλόγου μετέβη στη Βραζιλία για ένα φιλανθρωπικό event του ποδοσφαιριστή και διαπίστωσε «περίεργες» επαφές του παίκτη και του περιβάλλοντός του. Στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα είχαν πληροφορίες πως ο Νεϊμάρ είναι με τα δύο πόδια εκτός ομάδας εδώ και πολλές εβδομάδες, ωστόσο στις επαφές που είχαν με τον ίδιο τον παίκτη και τον πατέρα του εκείνοι το διέψευδαν.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Νεϊμάρ είχε συνομιλήσει με τους Μέσι, Σουάρες και Πικέ και φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί στον πρώτο πως θα παρέμενε στην ομάδα. Κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από τις ίδιες τις εξελίξεις, ενώ οι ισχυρισμοί του Νεϊμάρ και του πατέρα του πως αποφάσισαν να φύγει μετά τη μη πληρωμή των 26 εκατ. ευρώ ως μπόνους στον πατέρα του για την προηγούμενη ανανέωση συμβολαίου (ως το 2021) δεν… πείθουν τους «μπλαουγκράνα». Όπως βγαίνει από την Μπαρτσελόνα, δεν είναι δυνατό να συνταχθούν και να υπογραφούν συμβόλαια για ένα deal που αγγίζει το μισό δισεκατομμύριο ευρώ μέσα στις δύο μέρες που μεσολάβησαν από την άρνηση της «Μπάρτσα» να δώσει το μπόνους στον πατέρα του Νεϊμάρ μέχρι την ανακοίνωσή του από την Παρί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x