Ιταλία

Μπονούτσι και Ιγκουαΐν οι πιο ακριβοπληρωμένοι στην Ιταλία

Τα πιο γερά «πορτοφόλια» στην Ιταλία φαίνεται πως είναι οι Λεονάρνο Μπονούτσι και Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όντας οι παίκτες που πληρώνονται με τα περισσότερα χρήματα.

Τη λίστα με τους πιο ακριβωπληρωμένους παίκτες της Serie A έφερε στο «φως» η «Gazzeta dello Sport» με τους πρώην συμπαίκτες Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Λεονάρντο Μπονούτσι να βρίσκονται στην κορυφή της.

Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Ιταλός πληρώνονται 7,5 εκατομμύρια ευρώ από την Γιουβέντους και τη Μίλαν αντίστοιχα, με το συμβόλαιο του διεθνούς αμυντικού να είναι τελικά μικρότερο από τα 8 εκατομμύρια που είχε αναφερθεί.

Επόμενος στη λίστα είναι ακόμα ένας παίκτης της «μεγάλης κυρίας», ο Πάουλο Ντιμπάλα, που κερδίζει 7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, ενώ τον ακολουθούν οι Ντάγκλας Κόστα και ο τερματοφύλακας των «ροσονέρι» Τζίτζι Ντοναρούμα με 6 εκατομμύρια.

Όσον αφορά τους προπονητές, «Μίδας» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που κερδίζει 7 εκατομμύρια ευρώ ενώ ακολουθεί με 4 εκατομμύρια ο προπονητής της Ίντερ, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x