Euro 2016

Βόουκς στον ΣΠΟΡ FM: «Πηγή έμπνευσης η Δανία του 1992 και η Ελλάδα του 2004»-Επική ατάκα για Ράμσεϊ

Ο παίκτης που «καθάρισε» τη μεγάλη πρόκριση των Ουαλών, Σαμ Βόουκς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Αλέξη Σπυρόπουλο για τις μεγάλες στιγμές που ζουν οι «κόκκινοι δράκοι»! ΕΠΙΚΗ ατάκα για Ράμσεϊ!

Μιλώντας στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM 94,6 στα γήπεδα της Γαλλίας, Αλέξη Σπυρόπουλο, ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της Ουαλίας στο ιστορικό 3-1 επί του Βελγίου, Σαμ Βόουκς, χαρακτήρισε φανταστικές τις στιγμές που ζει η ομάδα της Βρετανίας, η οποία, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο παρθενικό της Euro, θα είναι στον ημιτελικό!

Ο επιθετικός της Μπέρνλι, μάλιστα, τόνισε πως οι εκπλήξεις της Δανίας, το 1992 και της Ελλάδας, το 2004, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους «κόκκινους δράκους», που συνεχίζουν να… τρελαίνουν κόσμο!

«Είναι μια φανταστική χρονιά για εμένα. Η Μπέρνλι επέστρεψε από τη δεύτερη κατηγορία στην Premier League και στο τέλος της χρονιάς, μάλιστα, είμαι εδώ και πετύχαμε με την εθνική ομάδα την πρόκρισή μας στον ημιτελικό, όπου σκόραρα κιόλας», είπε αρχικά ο 26χρονος.

Όταν ρωτήθηκε, δε, για το αν στην Ουαλία σκέφτονται τις τεράστιες εκπλήξεις της Δανίας και της Ελλάδας και έχουν στο μυαλό τους να κάνουν το ίδιο, απάντησε: «Είναι πηγή έμπνευσης για εμάς η Δανία του 1992 και η Ελλάδα του 2004».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Ήρθαμε εδώ με πίστη, για να κάνουμε πράγματα που έμοιαζαν απίστευτα. Για να δουλέψουμε πολύ και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Όπως είπε και ο Γκάρεθ (σ.σ. Μπέιλ), δεν ήρθαμε στη Γαλλία για να δώσουμε τρία παιχνίδια στον όμιλο και να φύγουμε. Το αποδείξαμε αυτό, φτάνοντας εδώ που είμαστε τώρα».

Για το πώς αισθάνεται για το γεγονός ότι έχουν πετύχει κάτι που οι σπουδαίοι Ρας, Γκιγκς και άλλοι μεγάλοι Ουαλοί παίκτες δεν έχουν καταφέρει, δήλωσε: «Είναι κάτι το φανταστικό. Δεν ξέρω πώς θα είναι σε μερικές εβδομάδες, όταν θα κατακαθίσει όλο αυτό, αλλά τώρα ζούμε το παρόν. Οι στιγμές είναι φανταστικές. Πραγματικά, είναι καταπληκτικό όλο αυτό. Ο ημιτελικός με την Πορτογαλία θα είναι ένας φανταστικός αγώνας».

Τέλος, για το γεγονός ότι ο Ράμσεϊ (που έκανε το παιχνίδι της καριέρας του απόψε) συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι στον ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης, είπε, γελώντας, επική ατάκα: «Δεν πειράζει, θα παίξει στον τελικό»!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x