Super League 2

Βοσνιάδης: «Δίκαιη άνοδος για Κέρκυρα και ΑΕΛ»

Ότι δίκαια παίρνουν την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, Κέρκυρα και ΑΕΛ υποστήριξε ο προπονητής των «Φαιάκων», Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ως δίκαιη χαρακτήρισε την άνοδο της Κέρκυρας και της ΑΕΛ στην Σουπερ Λιγκ ο Αλέκος Βοσνιάδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα.

Ο πολύπειρος τεχνικός στάθηκε στην σταθερότητα που είχε η ομάδα του αλλά και στο πως η Κέρκυρα και η ΑΕΛ διαχειρίστηκαν τα άσχημα αποτελέσματα μέσα στη σεζόν σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες. Ακόμη ο τεχνικός των Φαιάκων τόνισε τη δυσκολία των παικτών της Κέρκυρας που «από τη μια στιγμή στην άλλη αναγκάστηκαν να παίξουν στην Football League», ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στο αν θα συνεχίσει στον πάγκο, αφού όπως είπε θα υπάρξει συζήτηση με τη διοίκηση στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπα ο Αλέκος Βοσνιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 :

Για το τι δούλεψε καλά φέτος στην Κέρκυρα:

«Όταν όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και η διοίκηση σε αφήνει να δουλεύεις ήρεμα μπορείς να φτάσεις σε αυτά που θέλεις. Υπήρχε γενικώς ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε σιγά-σιγά να καλύψουμε μια διαφορά εννέα βαθμών από την ΑΕΛ. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την ψυχολογία της ομάδας και τα καταφέραμε. Φυσικά μας βοήθησαν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα που πήραμε. Ενισχύσαμε αρκετά την ομάδα τον Ιανουάριο κάνοντας λογικές και καλές προσθήκες. Νομίζω ότι μέσα από αυτό ήρθε η σταθερότητα».

Για τις αρκετές μεταγραφές του Ιανουαρίου και αν ήταν θέμα έλλειψης ποιότητας:

«Ποιότητα υπήρχε αλλά δεν υπήρχε πολύ βάθος. Πρέπει να πούμε όμως ότι και για τους ποδοσφαιριστές ήταν πολύ δύσκολο. Εκεί που είχαν καταφέρει να σώσουν την ομάδα και κάνανε προετοιμασία για παιχνίδι με τον Ατρόμητο ξαφνικά έπρεπε να παίξουν στην Football League. Όσο δυνατοί και να είναι σαν άνθρωποι ήταν δύσκολο να το διαχειριστούν και η αλήθεια ήταν ότι για αρκετό καιρό ζούσαν με αυτό. Η ενίσχυση ήρθε γιατί χρειαζόμασταν βάθος και ευτυχώς δέσανε καλά τα παιδιά που ήρθαν και είχαμε σταθερή πορεία».

Για όσα γίνανε γενικώς φέτος στη Football League και το αν δίκαια ανέβηκαν Κέρκυρα και ΑΕΛ:

«Πιστεύω ότι δίκαια βγαίνουν οι δύο ομάδες που είχαν μεγαλύτερη σταθερότητα από τις άλλες. Εμείς και η ΑΕΛ δείξαμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τα άτυχα αποτελέσματα τα οποία φυσιολογικά έρχονται σε μια σεζόν. Άλλες ομάδες όπως τα Τρίκαλα και ο Απόλλων είδαμε ότι μετά από άσχημα αποτελέσματα τους έπαιρνε από κάτω και δεν επανέρχονταν στις θετικές εμφανίσεις».

Για το αν είναι έτοιμη για την παραπάνω κατηγορία.

«Ο στόχος της Κέρκυρας είναι να αποκτήσει σταθερότητα στη Σούπερ Λιγκ. Στην ομάδα υπάρχει ένα ήρεμο περιβάλλον και ο κόσμος δεν σε αγχώνει και σε αφήνει να δουλέψεις όπως θες. Σωστές επιλογές χρειάζονται, αλλά σίγουρα αλλά υπάρχει βάση και κορμός στην ομάδα. Δεν πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα η ομάδα για να σταθεί στην κατηγορία. Δεν πρέπει να γίνουν επιλογές για να γίνουνε».

Για το αν θα παραμείνει ο ίδιος στον πάγκο της ομάδας:

«Δεν έχω άγχος. Το άγχος ήταν μέχρι την άνοδο. Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα δούμε τα θέλω μας και θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα δούμε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη διοίκηση. Όταν ήρθα ήταν για 1,5 χρόνο κλειστό και τους είπα καλύτερα μέχρι το καλοκαίρι για να δούμε ταιριάζουμε και αν έχουμε τις ίδιες απόψεις για το μέλλον και θα μιλήσουμε για τη νέα χρονιά. Τέλος Μαΐου θα γίνει μια κουβέντα και θα βάλουμε ο καθένας τα θέλω μας στο τραπέζι. Η σκέψη είναι καλή, αν τα βρούμε με πολύ χαρά θα συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x