Stoiximan Super League

Βούλιτς: «Κάθε ματς για τον Απόλλωνα είναι τελικός»

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του, ο Ζόραν Βούλιτς αναφέρθηκε στην πρώτη του γεύση που πήρε από τους παίκτες του Απόλλωνα και τόνισε πως η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα.

Σίγουρος πως ο Απόλλων μπορεί να πετύχει τους στόχους του με σκληρή δουλειά εμφανίστηκε ο Ζόραν Βούλιτς. Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του, ο νέος τεχνικός της ομάδας χαρακτήρισε κάθε ματς «τελικό» και τόνισε πως το διάστημα της διακοπής θα τον βοηθήσει να δουλέψει καλύτερα.

Αναλυτικά:


«Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν θέλω να μοιράσω υποσχέσεις. Πιστεύω ότι με δουλειά, μπορούμε να τα καταφέρουμε στο τέλος. Πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό είχα κάνει μόλις δύο προπονήσεις, οπότε δεν μπορούσα να ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα. Διαπίστωσα όμως κάποιες αδυναμίες, τις οποίες και θα δουλέψουμε στην πορεία. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε αρκετά καλά, γιατί έχουμε καλούς παίκτες».

Σε ερώτηση τι θέλει να κάνει στον Απόλλωνα είπε: «Αρχικά αυτό που έχει σημασία και αυτό που θέλουμε είναι το αποτέλεσμα. Από αυτό άλλωστε κρίνονται όλοι οι προπονητές. Σε δεύτερο βαθμό θέλουμε να δουλέψουμε καλά με τους παίκτες, για να μπορέσουμε να προωθήσουμε κάποια μικρά παιδιά και να φέρουμε κάποια νέα συστήματα».

Τέλος πρόσθεσε: «Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντική, γιατί θα έχουμε κάποιο χρόνο στη διάθεσή μας για να δουλέψουμε. Είναι τελείως διαφορετικό να αναλαμβάνεις μία ομάδα στα μέσα της σεζόν απ’ το να την έχεις από την αρχή και να κάνεις τις δικές σου μεταγραφές. Εμείς θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας και κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x