Stoiximan Super League

«Βουνό» τα προβλήματα

Με πολλές απουσίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει αύριο (18/3, 17:15) ο Εργοτέλης τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Γιουσούφ, Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης, Σαράνοφ, Λυκογιάννης και Καζναφέρης.

Δύσκολο έργο θα έχει ο Εργοτέλης αύριο (18/3, 17:15) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Super League.

Την τελευταία προπόνηση τους πραγματοποίησαν οι Κρητικοί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ταουσιάνη στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι Γιουσούφ, Γιοβάνοβιτς και Μπουρσέλης γυμνάστηκαν κανονικά, ενώ ο Σαράνοφ συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, όμως δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Απόντες με τον ΠΑΟΚ θα είναι οι Λυκογιάννης και Καζναφέρης, καθώς δηλώθηκαν σε αυτό τον αγώνα να εκτίσουν την ποινή τους λόγω συμπλήρωσης καρτών στο πρωτάθλημα.

Ο Εργοτέλης δεν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό, έχοντας μόνο μία νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες , όμως αυτή προήλθε στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα στη Βέροια και επιθυμεί να φτάσει στο δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδό του.

Αναλυτικά η αποστολή του Εργοτέλη για το ματς με τον ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Καβουσάκη, Δερμιτζάκη, Πίτσο, Λεονάρντο, Λουβιόν, Φίντελεφ, Γκορκς, Τζανακάκη, Ρέντζα, Μπόε – Καν, Χουλά, Καλέ, Γκέντσογλου, Χαντί, Μπρούνο, Κοζορώνη, Σολάρι, Ολαϊτάν, Τζίλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x