Stoiximan Super League

Βραβεύει Μπίσεσβαρ και Πέλκα ο ΠΑΟΚ

Διπλή βράβευση θα πραγματοποιηθεί αύριο (23/5) στη Μικτή Ζώνη της Τούμπας, αφού ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος για τον Απρίλιο ενώ ο Δημήτρης Πέλκας σκόραρε το καλύτερο γκολ.

Πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τον Απρίλιο αναδείχθηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όπως ψηφίστηκε από το κοινό του «Δικεφάλου» του Βορρά μέσω του σάιτ και της εφαρμογής της ΠΑΕ.

Παράλληλα, καλύτερο γκολ ψηφίστηκε αυτό του Δημήτρη Πέλκα κόντρα στον Παναθηναϊκό στον δεύτερο ημιτελικό της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα βραβευθούν αύριο (23/5) στη Μικτή Ζώνη στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Διπλή βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (23.05) στις 13:00 στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου για τον Απρίλιο και κατέκτησε τον τίτλο του 11888 MVP. Ο Ολλανδός μέσος ήταν εξαιρετικός και κομβικός στην πορεία της ομάδας, με συνέπεια να πάρει την αναγνώριση των φιλάθλων.

Από την μεριά του Δημήτρης Πέλκας θα παραλάβει το βραβείο για το Regency Casino Best Goal Απριλίου, το οποίο κέρδισε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x