Stoiximan Super League

Βραβεύθηκε ο MVP, Έντου Μπρίτο!

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 21η αγωνιστική παρέλαβε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Έντου Μπρίτο για την εμφάνισή του στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Με την παρουσία φιλάθλων που έδωσαν έναν πανηγυρικό τόνο, ο Έντου Μπρίτο παρέλαβε το βραβείο MVP της 21ης αγωνιστικής, χάρη στα κατορθώματά του στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, στο οποίο ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0.

Η απονομή του Μπρίτο έγινε στο Ατρόμητος Cafe και το βραβείο παρέδωσε στον 34χρονο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Γιώργος Ρυμικής.

«Χαίρομαι για την βράβευση αυτή και ευχαριστώ τους φιλάθλους που με ψήφισαν, χαίρομαι γιατί όταν κερδίζει η ομάδα μου εγώ θέλω να είμαι εδώ! Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο γιατί η ΑΕΚ είχε ένα καλό σερί με νίκες αλλά εμείς παίζοντας με δύναμη και πίστη καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό που έχουμε κάνει τον τελευταίο καιρό δείχνει ότι μπορούμε και έχουμε μεγάλες δυνατότητες. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους φιλάθλους μας που μετά από οκτώ χρόνια στην ομάδα φωνάζουν ακόμη το όνομα μου», είπε ο Μπρίτο, καθώς μικροί φίλοι της ομάδας τον επευφημούσαν, φωνάζοντας το όνομά του.

«Βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο. Θέλω να ευχηθώ στον Εδουάρδο και άλλες τέτοιες επιτυχίες στο μέλλον. Οι τελευταίες επιτυχίες είναι σημαντικές στην επανεκκίνηση που πραγματοποιεί ο Ατρόμητος. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που κάνω την απονομή του βραβείου στον Μπρίτο και νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση γιατί σε αυτό εδώ το σημείο (Ατρόμητος Cafe) πριν από τριάντα χρόνια ήταν τα αποδυτήρια μας» τόνισε με την σειρά του ο Γιώργος Ρυμικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x