Stoiximan Super League

Βραβεύτηκε ως παίκτης του μήνα ο Λιβάγια

Ο Κροάτης φορ αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ για τον Σεπτέμβριο και σήμερα παρέλαβε το βραβείο του στα Σπάτα.

Το βραβείο του καλύτερου παίκτη της ΑΕΚ για τον Σεπτέμβριο, μετά από ψηφοφορία των φίλων της ομάδας, παρέλαβε ο Μάρκο Λιβάγια στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα.

Ο Κροάτης φορ αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων της ομάδας, στην αντίστοιχη ψηφοφορία που διεξήχθη στην σελίδα facebook AEK F.C. Experience της Τράπεζας Πειραιώς.

Την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Μπλέτσας Χρήστος, κάτοχος της πιστωτικής κάρτας AEK F.C. Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.

Παρόντες από την Τράπεζα Πειραιώς ήταν οι κα. Ρίπη Μαρία από την Δ/νση Καρτών και ο κ. Γεωργούσης Νίκος από την Δ/νση Marketing, ενώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ το παρών έδωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας κ. Νίκος Καραούζας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζουν την επιτυχημένη ενέργεια «Player of the Month» με σκοπό να δώσουν την δυνατότητα στους φιλάθλους της ΑΕΚ να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη κάθε μήνα, μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-20. Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019,στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του ποδοσφαιριστή @livajamarko ως «Player of the Month» για το μήνα Σεπτέμβριο. Ο Μάρκο Λιβάια αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, στην αντίστοιχη ψηφοφορία που διεξήχθη στην σελίδα facebook “AEK FC Experience” της Τράπεζας Πειραιώς. Την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Μπλέτσας Χρήστος, κάτοχος της πιστωτικής κάρτας AEK F.C. Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου. #aekfc#aekfcseason2019_20#aekfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x