Champions League

Βραδιά με... παγίδες για τα φαβορί

Το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει από το σημερινό πρόγραμμα του Champions League, αλλά η βραδιά είναι γεμάτη με ματς... παγίδες για τα θεωρητικά φαβορί. Ξεχωρίζει το Τσέλσι – Ρόμα.

Σίγουρα το ενδιαφέρον όλων, απόψε είναι στραμμένο στο παιχνίδι του «Νόου Καμπ» της Βαρκελώνης, όπου ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά η βραδιά έχει σημαντικά παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι.

Πολλά στον όμιλο του Ολυμπιακού θα ξεκαθαρίσουν στο ματς του Τορίνο, εκεί όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε ένα ματς που χρειάζονται οι «μπιανκονέρι» στη μάχη για να καπαρώσουν τη δεύτερη θέση.

Σπουδαίο ματς είναι και αυτό του Λονδίνου, με την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε να φιλοξενεί τη Ρόμα. Οι «μπλε» θέλουν να κάνουν το τρία στα τρία και να «κλειδώσουν» από νωρίς την πρόκριση. Η φορμαρισμένη Ρόμα είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος, ενώ η ομάδα του Κόντε θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπαλατζάρει τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Δύσκολη αποστολή έχει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπενφίκα. Οι «αετοί» προέρχονται από την βαριά ήττα με 5-0 από τη Βασιλεία και σίγουρα κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης

1ος όμιλος

Μπενφίκα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΤΣΣΚΑ Μόσχα-Βασιλεία

2ος όμιλος

Άντερλεχτ-Παρί Σεν Ζερμέν
Μπάγερν Μονάχου-Σέλτικ

3ος όμιλος

Καραμπάγκ-Ατλέτικο Μαδρίτης (19:00)
Τσέλσι-Ρόμα

4ος όμιλος

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός
Γιουβέντους-Σπόρτινγκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x