Stoiximan Super League

Βράζει με ΕΠΟ ο Σπανός - Ζήτησε ακρόαση από την Επιτροπή Εξομάλυνσης!

Έξαλλοι είναι στον Ατρόμητο με την στάση που κράτησε η ΕΠΟ στην εκδίκαση της προσφυγής για την μείωση της ποινής μετά την συμπεριφορά του Γιώργου Σπανού στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Έντονος εκνευρισμός στον Ατρόμητο με την ΕΠΟ!

Αιτία αποτέλεσε η στάση που κράτησε η Ομοσπονδία κατά την εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε η ΠΑΕ για την μείωση της ποινής που της επιβλήθηκε ύστερα από την συμπεριφορά του Γιώργου Σπανού στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι στις 29 Οκτωβρίου (9η αγωνιστική).

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου είναι έξαλλος με την στάση που κράτησε η ΕΠΟ, καθώς παρουσιάστηκε στην εκδίκαση ως αντίδικος. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ατρόμητου, αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά και η στάση της δεν δικαιολογείται αφού η υπόθεση δεν αφορούσε για παράδειγμα κάποιο θέμα αδειοδότησης αλλά καθαρά την τιμωρία μιας ΠΑΕ για πειθαρχικό παράπτωμα. Μάλιστα, ο Γιώργος Σπανός εμφανίζεται έτοιμος να τραβήξει κι άλλο την υπόθεση καθώς ζήτησε ακρόαση από την Επιτροπή Εξομάλυνσης με σκοπό να ζητήσει εξηγήσεις για την στάση που κράτησε στο εν λόγω θέμα.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο Ατρόμητος τιμωρήθηκε με τιμωρία της έδρας του για ένα ματς (αυτό θα είναι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή), συνολικό πρόστιμο ύψους 24.500 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο στον Γιώργο Σπανό για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x