Stoiximan Super League

«Βράζουν» με Σιμιτζόγλου στον Ολυμπιακό

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Με αφορμή τα άρθρα βάσει των οποίων ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Παναθηναϊκό, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για «σκάνδαλο».

Έντονη δυσφορία για τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου διαρρέεται από τις τάξεις του Ολυμπιακού.

Η πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στον Παναθηναϊκό (και πιο συγκεκριμένα τα άρθρα του κανονισμού στα οποία βασίζεται) θεωρείται σκανδαλώδης από τους «ερυθρόλευκους».

Πιο συγκεκριμένα, θέση τους είναι ότι «εξαφανίζει τα εκτεταμένα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου με τις κλήσεις του, αγνοώντας διαιτητή, παρατηρητή και Αστυνομία».

Επικαλούνται, δε, τον κανονισμό που αναφέρει: «Ως εκτεταμένα θεωρούνται τα επεισόδια εκείνα στα οποία εμπλέκεται σημαντικός αριθμός προσώπων. Η πρόκληση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αυτών φθοράς ξένης ιδιοκτησίας ή έστω απλής σωματικής βλάβης αποτελεί επιβαρυντική περίπτωση».

Και κυρίως στέκονται στο εδάφιο «6Δ» του κανονισμού, το οποίο προβλέπει ποινή κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών «εάν τα επεισόδια έγιναν στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x