Stoiximan Super League

«Βράζουν» οι οπαδοί του Ηρακλή, που πήγαν πορεία στην ΕΤ3 μετά το «λουκέτο» στο Καυτανζόγλειο!

Οριστική είναι η απόφαση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το ματς του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οργή στους οπαδούς, που βγήκαν στους δρόμους. Απειλείται με έξωση ο «Γηραιός».

Χειρότερα ΔΕΝ γίνεται να πάνε τα πράγματα στον Ηρακλή…

Η πληροφορία, που «έπαιζε» από χθες (3/12) στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώθηκε σήμερα, με την αστυνομική διεύθυνση της πόλης να αποδέχεται το αίτημα της ΠΑΕ, να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση του «Γηραιού» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της ομάδας να… βράζουν!

Πενήντα εξ αυτών, μετά από σύσκεψη που έγινε στο Κατσάνειο, έπειτα από κάλεσμα της Αυτόνομης Θύρας 10, αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της διοίκησης.

Κατευθύνθηκαν, λοιπόν, προς τις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 (είναι σχεδόν ένα χιλιόμετρο από το Κατσάνειο και πάντα απ’ έξω υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ), εκεί φώναξαν κάποια συνθήματα και έφυγαν λίγη ώρα αργότερα. Αύριο, ωστόσο, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, αναμένονται νέες αντιδράσεις…

Όσο για τον λόγο που η ΠΑΕ ζήτησε να γίνει το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες χωρίς κόσμο, θυμίζουμε είναι: Τα χαμηλά κιγκλιδώματα και τα οικονομικά πρόστιμα που δέχεται ο σύλλογος στα εντός έδρας παιχνίδια, με τους ανθρώπους της διοίκησης να τονίζουν πως στόχος τους είναι να προβούν σε βελτιωτικές κινήσεις στο γήπεδο -το οποίο ανήκει στη ΓΓΑ. Σημειώνουν, δε, πως είναι σε διαρκή επικοινωνία με την τελευταία, για να εγκριθούν τα πρόσθετα μέτρα.

Θυμίζουμε, δε, πως στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου κόπηκαν μόλις 37 εισιτήρια, ενώ υπήρχαν, περίπου, 1000 άτομα στο γήπεδο… Αυτό, διότι στις τάξεις των οπαδών έχει παρθεί η απόφαση του... εμπάργκο, ως μέτρο αντίδρασης στη διοίκηση των Καγιούλη-Παπαθανασάκη. Τώρα, πώς μπήκαν και ποιος τους άφησε να μπουν χωρίς εισιτήριο, είναι κάτι που ερευνάται...

Τέλος, και μέσα σε όλα, η διοίκηση του Καυτανζογλείου συνεδριάζει αύριο το πρωί για τα χρωστούμενα του Ηρακλή προς αυτή, με τον κίνδυνο να καταγγελθεί η σύμβαση με την ομάδα και άρα, η τελευταία να απειληθεί με έξωση, να είναι ορατότατος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x