Πορτογαλία

Βρέθηκε κρεμασμένος πρώην πρόεδρος της Σπόρτινγκ

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο του Ζόρζε Γκονσάλβες, πρώην προέδρου της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο οποίος σύμφωνα με την «A Bola» βρέθηκε κρεμασμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ανγκόλα.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που θρηνεί για το θάνατο κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες ενός πρώην προέδρου της.

Ο Ζόρζε Γκονσάλβες, που ήταν ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας τη διετία 1998-1989, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα σε περιοχή 70 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα της Ανγκόλας, Λουάντα.

Αν και η επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές της χώρας δεν αναφέρει κάτι τέτοιο, η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» επικαλούμενη δικές της πηγές αποκαλύπτει πως η αστυνομία τον βρήκε κρεμασμένο, με το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας να θεωρείται το πιθανότερο, χωρίς να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Γνωστός στο χώρο του ποδοσφαίρου ως «μουστάκιας», ο Γκονσάλβες είχε αναρριχηθεί στον προεδρικό θώκο του συλλόγου υποσχόμενος πως θα φέρει τον Ράικαρντ, κάτι που δεν συνέβη ποτέ με τον παίκτη να καταλήγει φυσικά στη Μίλαν.

Αργότερα αντιμετώπισε κατηγορίες διαφθοράς και είχε συλληφθεί από την πορτογαλική αστυνομία χωρίς όμως κάποια από τις υποθέσεις να φτάσει ποτέ σε δικαστήριο αφού εγκατέλειψε τη χώρα και κατέφυγε στην Ανγκόλα.
Ο Γκονσάλβες ήταν 67 ετών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x