Stoiximan Super League

«Βρήκα καλές συνθήκες στον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος για το πρώτο του διάστημα στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ συγκεκριμένα εμφανίστηκε ο Ιταλός γυμναστής και συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ, Πάολο Αρτίκο.

Πολύ καλές είναι οι συνθήκες στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει ένας προπονητής ή γυμναστής τη δουλειά του, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Αυτό δήλωσε σε ιταλικό Μέσο ο γυμναστής και συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ στον «Δικέφαλο του Βορρά», Πάολο Αρτίκο, ο οποίος θεωρεί πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό.

«Καταφέραμε και προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League και είμαστε λίγους βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση που είναι ο Παναθηναϊκός τον οποίο και νικήσαμε την Κυριακή. Εδώ στον ΠΑΟΚ βρήκα μία ομάδα με νεαρούς παίκτες που έχουν καλή προσωπικότητα και δημιουργούνται καλές συνθήκες για να εργαστεί κανείς», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς του Τούντορ και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν τρεις ή τέσσερις ομάδα πραγματικά καλές. Γενικά είναι ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x