Γερμανία

Βρήκε και... πορτοφόλι το Αμβούργο

Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία, σφυροκοπήθηκε από την ανώτερη Καρλσρούη που προηγήθηκε και είχε δύο δοκάρια, αλλά τελικά κατάφερε να έρθει ισόπαλη 1-1 στην «Ιmtech Arena».

Η Καρλσρούη στάθηκε πολύ καλά μέσα στην έδρα του Αμβούργου, κατάφερε να σοκάρει νωρίς τους γηπεδούχους, με ένα γκολ ενός παίκτη που βγήκε από τα «σπλάχνα» των αντιπάλων, είχε δύο δοκάρια, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αλλά ισοφαρίστηκε στο 73’. Δεν έπαιξε καθόλου, ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ.

Η Καρλσρούη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με ένα υπέροχο γκολ του Χένινγκς που πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, προχώρησε από αριστερά και με αριστερό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Το Αμβούργο πελαγοδρομούσε σε όλο το πρώτο μέρος, αντίθετα με την Καρλσρούη που είχε την κυριαρχία και κατάφερε να ελέγχει εύκολα το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να φτάσουν στο 0-2 και μάλιστα το άγγιξαν σε δύο περιπτώσεις, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πρώτα το σουτ του Τόρρες προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Ναζάροφ επίσης στο ίδιο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι. Έτσι στο 73ο λεπτό, ήρθε ο Ιλίσεβιτς με διαγώνιο σουτ να ισοφαρίσει μετά από ασίστ του Ντίεκμαϊερ.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την Δευτέρα στις 20:00 στο Wildpark Stadion.

Oι συνθέσεις:

Αμβούργο: Άντλερ, Βέστερμαν (56’ Ντίεκμαϊερ), Τζουρού, Ραϊκοβιτς, Οστρζόλεκ, Κάτσαρ, Ντίαζ, Όλιτς (89’ Μπάιστερ), Χόλντμπι (69’ Στίμπερ), Ιλίσεβιτς, Λασόγκα

Καρλσρούη: Ορλισχάουζεν, Βαλεντίνι, Γκόρντον, Γκούλε, Μαξ, Πέιτς, Μέφερτ, Τόρες, Γιαμπό (75’ Κρέμπς), Ναζάροφ, Χένινγκς (93’ Μικάνσκι)

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x