Αγγλία

Βρήκε στέγη ο «αιώνιος» δανεικός, Νέλσον Ολιβέιρα!

Δε θα αγωνίζεται ως δανεικός την φετινή ο Νέλσον Ολιβέιρα, μετά από έξι χρόνια συνεχών παραχωρήσεων! Ο διεθνής πορτογάλος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την Νόριτς και περνάει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν θα αγωνιστεί ως δανεικός την φετινή σεζόν! Αυτήν είναι η είδηση της μεταγραφής του στη Νόριτς, της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, αφού ο διεθνής Πορτογάλος, ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ της Μπενφίκα από το 2009, έχει παίξει με την φανέλα των «Αετών της Λισαβόνας» μόλις μία σεζόν.

Ο πρώην - όπως όλα δείχνουν - επιθετικός της Μπενφίκα, την σεζόν 2009-10 συμμετείχε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ρίο Άβε, ενώ με την ίδια μορφή παραχωρήθηκε την επόμενη χρονιά στην Πάσος Φερέιρα.

Παρά το γεγονός ότι δεν «μάτωνε» τα δίχτυα (43 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ), πήρε την ευκαιρία στην Μπενφίκα την σεζόν 2011-12, έχοντας τρία γκολ σε 22 συνολικά συμμετοχές (δύο στο Λιγκ Καπ και ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Με τις επιδόσεις του δεν έπεισε και έτσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Λα Κορούνια την σεζόν 2012-13, ενώ την επόμενη χρονιά έπαιξε με την φανέλα της Ρεν στην Γαλλία.

Το 2014-15 έπαιξε δύο παιχνίδια με την φανέλα της Μπενφίκα πριν δοθεί δανεικός στην Σουόνσι, με την οποία είχε ένα γκολ σε δέκα συμμετοχές.

Το 2015-16 δόθηκε δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ που αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ, στην οποία έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πετυχαίνοντας εννέα γκολ σε εικοσιεννέα συμμετοχές.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα εξαργύρωσε τις καλές του εμφανίσεις με την φανέλα της Νότιγχαμ και καταλήγει στην Νόριτς, η οποία έχει ως στόχο την επάνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Επιμέλεια: Θοδωρής Νταλαγιώργος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x