Αγγλία

Βρήκε τερματοφύλακα η Νιούκαστλ

Την απόκτηση του τερματοφύλακα Ματζ Σελς ανακοίνωσε η Νιούκαστλ θέλοντας να ενισχύσει τα γκολπόστ, καθώς αρκετοί τραυματισμοί απασχόλησαν, φέτος, τους Κρουλ και Έλιοτ.

Ο Ματζ Σελς είναι επίσημα παίκτης της Νιούκαστλ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μετά από μία σεζόν γεμάτη με τραυματισμούς στον άσο, οι «μαύρες γάτες» απέκτησαν ακόμα έναν ικανό τερματοφύλακα, ο οποίος θα πλαισιώσει, πιθανότατα, τους Κρουλ, Έλιοτ και Ντάρλοου.

Ο 24χρονος γκολκίπερ πραγματοποίησε μια εκπληκτική σεζόν σε Βέλγιο και Τσάμπιονς Λιγκ με την Γάνδη. Αρίθμησε 40 συμμετοχές στο βελγικό πρωτάθλημα μαζί με τα πλέι-οφ, 8 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και 5 στο Κύπελλο. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ κατάφερε να αποσπάσει πρώτη την υπογραφή του.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε κατά την άφιξη του Σελς: «Είμαι πραγματικά ευτυχής που καλωσορίζω τον Ματζ στο κλαμπ. Είναι ένας φανταστικός τερματοφύλακας και πολλές κορυφαίες ομάδες ήθελαν την υπογραφή του. Προφανώς, με τους τραυματισμούς των Κρουλ και Έλιοτ, ήταν απαραίτητη η ενίσχυση στον άσο για να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να μην έχουμε πρόβλημα στο πρώτο μισό».

Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x