Stoiximan Super League

Βρήκε τον αντι-Μαζουακού ο Ολυμπιακός, γράφουν στην Ιταλία!

Όπως αποκαλύπτουν στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 24χρονο αριστερό μπακ της Παλέρμο, Ασράφ Λαζάρ και έχει μπει «σφήνα» στη Μαρσέιγ, προκειμένου να τον φέρει στο δικό του λιμάνι!

Φορτσάτος φαίνεται πως βγήκε -ξανά- για… ψώνια ο Ολυμπιακός!

Μετά την απόκτηση του Αντρέ Μάρτινς, που ακολούθησε τη συμφωνία -για την πρόσληψη της τεχνικής ηγεσίας- με τον Πάουλο Μπέντο, η ομάδα του Πειραιά, όπως γράφουν στην Ιταλία, φαίνεται πως βρήκε τον αντι-Μαζουακού (υπέγραψε στη Γουέστ Χαμ) και προσπαθεί να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο Alfredo Pedulla, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται πολύ έντονα για τον 24χρονο αριστερό μπακ της Παλέρμο, Ασράφ Λαζάρ και έχουν μπει «σφήνα» τις τελευταίες ώρες στη Μαρσέιγ, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Σικελίας για να τον κάνει δικό της!



Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Μαροκινός θέλει να φύγει πώς και πώς από τους «ροζανέρο», που πέρυσι άλλαξαν οκτώ προπονητές και σώθηκαν… στο νήμα, και προτιμά (προς το παρόν) να μετακομίσει στη Μασσαλία. Σημειώνεται, ωστόσο, πως το «μπάσιμο» του Ολυμπιακού είναι δυνατό και αν προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους στην Παλέρμο, τότε μπαίνει γερά στο «κόλπο» της απόκτησης του παίκτη.

Ο Λαζάρ γεννήθηκε στην Καζαμπλάνκα στις 22 Ιανουαρίου 1992 και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα της γενέτειράς του, Ράχα. Το 2009 μετακόμισε στην Ιταλία για χάρη της Βαρέζε και μετά από 37 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα την περίοδο 2012-2014, ήρθε η πρόταση της Παλέρμο. Εκεί, έκανε τρομερά πράγματα την πρώτη σεζόν, με αποτέλεσμα να κληθεί στην εθνική του ομάδα (16 συμ.), αλλά πλέον και με το γενικότερο χάος που επικρατεί στην ομάδα, θεωρεί πως ήρθε η ώρα για ένα νέο βήμα στην καριέρα του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x