Γερμανία

Βρήκε… τον Μούσα του η Ντόρτμουντ, αν φύγει ο Ομπαμεγιάνγκ! (video)

Και το όνομα αυτού, Μούσα Μαρεγκά! Σύμφωνα με την BILD, σε περίπτωση που ο Ομπαμεγιάνγκ κουνήσει -όπως «παίζει» έντονα- μαντίλι το καλοκαίρι, η Ντόρτμουντ θα κινηθεί για το… πολυβόλο της Γκιμαράες!

Περίπτωση… καρμπόν με εκείνη του Ομπαμεγιάνγκ εξετάζει η Ντόρτμουντ, σε περίπτωση που ο 27χρονος Γκαμπονέζος φύγει το καλοκαίρι για… άλλες πολιτείες -με επικρατέστερο προορισμό τη Μαδρίτη.

Στη γερμανική ομάδα αναζητούν ένα… λαβράκι σαν τον Αφρικανό -που αποκτήθηκε στα 24 του από τη Σεντ Ετιέν και έγινε τοπ σκόρερ σε χρόνο ρεκόρ- και όπως αποκαλύπτει η BILD, φαίνεται πως το βρήκαν!

Αν, λοιπόν, ο Ομπαμεγιάνγκ αποχωρήσει από τη Βεστφαλία, πρώτος στόχος της Μπορούσια για την επίθεσή της είναι ο Μούσα Μαρεγκά! Ο 25χρονος από το Μάλι, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο στην Γκιμαράες… βγάζει μάτια φέτος, έχοντας σκοράρει 12 φορές στα 17 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, οδηγώντας την ομάδα από τον πορτογαλικό Βορρά σε «τροχιά» Ευρώπης.

Όσο για το κόστος του, σύμφωνα με το transfermarkt αυτό δεν ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ, αλλά, δεδομένα, με τη φετινή του παρουσία θα φτάσει, πιθανότατα, κοντά στα 10 «χαρτιά». Θυμίζουμε, ο Ομπαμεγιάνγκ, που τώρα κοστολογείται πάνω από 70 εκατ. ευρώ, αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ το 2013 αντί 13 εκατ. ευρώ. Ο Αφρικανός, δηλαδή, που δεν ήταν και πιτσιρίκι όταν μετακόμισε στη Γερμανία, τετραπλασίασε (και κάτι παραπάνω) την αξία του!

Ο Μούσα Μαρεγκά επί τω έργω:



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x