Oλλανδία

Βρίσκει την επόμενη δουλειά μετά τη Γιουνάιτεντ ο Φαν Χάαλ

Μπορεί το έργο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην χαρακτηρίζεται ακριβώς ως «αξιομνημόνευτο», ωστόσο ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει τέτοιο βιογραφικό που ήδη νιώθει σίγουρος για το μέλλον του.

Κοινό μυστικό αποτελεί στην Αγγλία ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ με τη λήξη της φετινής σεζόν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σκέφτεται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει εντελώς την προπονητική.

Παρ’ όλα αυτά δεν σημαίνει ότι θα μείνει και άνεργος, τουλάχιστον όπως το σκέφτονται στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας, καθώς οι ιθύνοντές της είναι έτοιμοι να του προτείνουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή των «οράνιε».

Η τελευταία μεγάλη επιτυχία των Ολλανδών σε εθνικό επίπεδο η 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με τον Φαν Χάαλ στην τεχνική ηγεσία και από τότε δεν μπορούν να «ορθοποδήσουν» με αποκορύφωμα την αποτυχία πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία.

Η εν λόγω θέση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, ωστόσο η ομοσπονδία της Ολλανδίας είναι έτοιμη να την προσφέρει στον νυν τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλοντας να έχει στο «οπλοστάσιό» της τον κορυφαίο τεχνικό που έχει βγάλει η χώρα τα τελευταία χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση όλη αυτή η σκέψη των Ολλανδών θα τεθεί προς υλοποίηση αν και εφόσον ο Λουίς Φαν Χάαλ αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x