Stoiximan Super League

Βροχή, απουσίες και μίνι άδεια

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η προπόνηση της Skoda Ξάνθης. Απουσίασαν Γούτας και Καμαρά, ενώ οι Παπαστεριανός και Ορφανίδης έκαναν ατομικό.

Υπό έντονη βροχόπτωση διεξήχθη η προπόνηση της Skoda Ξάνθης την Παρασκευή και συνεχίστηκε η προετοιμασία για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Πλατανιά, Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Δημήτρης Γούτας και ο Κασά Καμαρά απουσίασαν και πάλι, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Μανώλης Παπαστεριανός και Πέτρος Ορφανίδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Ασκήσεις ενδυνάμωσης στο ξεκίνημα, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και passing game στη συνέχεια και τακτική στο τελευταίο κομμάτι, περιλάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους στην αμυντική λειτουργία και στην επιθετική ανάπτυξη χωρίζοντας τους παίκτες σε ομάδες στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων.

Ακολουθεί μίνι άδεια, καθώς οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα επιστρέψουν στα γήπεδα την Δευτέρα το απόγευμα (17:00) για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x