Πορτογαλία

«Βρυχήθηκαν» όσο έπρεπε

Όσο χρειάστηκε έπαιξε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία πήρε 2-2 από τη Νασιονάλ στη Μαδέιρα, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου και, έτσι, έγινε το φαβορί για την πρόκριση.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήρθε ισόπαλη 2-2 στη Μαδέιρα με τη Νασιονάλ, στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου και πήρε το σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς της 8ης Απριλίου στο "Ζοσέ Αλβαλάδε", διεκδικώντας παράλληλα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μέσω της Superliga.

Πάντως, το ματς πέρασε από «σαράντα κύματα», αφού ο Αουρέλο έκανε το 1-0 στο 50’, ο Τομπίας Φιγκερέδο ισοφάρισε στο 55’, ο Ζοάο στο 58’ έκανε το 2-1 και ο Μανέ στο 83’ ισοφάρισε ξανά, παρά την αποβολή του Λόπες στο 71’ για τα "λιοντάρια".


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Μάριο (73’ Τσέντριτς), Πάουλο Ολιβέιρα, Ταμπίας Φιγκερέδο, Τζέφερσον, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μιγκέλ Λόπες, Αντρέ Μάρτινς (63’ Αντριέν Σίλβα), Μανέ, Τανάκα (57’ Σλιμανί), Καρίγιο


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x