Ιταλία

Βρύζας: «Το ντέρμπι ήταν ένα βραβείο για όσα έχει κάνει από τότε που έφτασε στην Λάτσιο ο Μανδάς»

Για την εμφάνιση του Χρήστου Μανδά στο μεγάλο ντέρμπι της Λάτσιο με τη Ρόμα μίλησε στην "Corriere dello Sport" ο μάνατζέρ του, Ζήσης Βρύζας.

Το πρόσωπο του αγώνα στο μεγάλο ντέρμπι της Λάτσιο με τη Ρόμα για τον νοκ-άουτ προημιτελικό του Coppa Italia ήταν ο Χρήστος Μανδάς.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έδωσε την πρώτη συμμετοχή του Έλληνα τερματοφύλακα στην Ιταλία σε ένα κρίσιμο ματς, που τα λάθη δεν… συγχωρούνται από τον κόσμο και εκείνος ανταποκρίθηκε εξαιρετικά, έχοντας και μια σπουδαία διπλή επέμβαση στο 87ο λεπτό, με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να βρίσκει νικήτρια την ομάδα με 1-0 επί των «τζιαλορόσι».

Ο άλλοτε επιθετικός και νυν μάνατζερ του Μανδά, Ζήσης Βρύζας, παραχώρησε δηλώσεις στην "Corriere dello Sport" και ανέφερε για τον Έλληνα γκολκίπερ:

«Δεν ήταν εύκολο για τον Χρήστο να κάνει ντεμπούτο σε ένα τέτοιο ματς. Κάθε μέρα που περνάει αφιερώνει όλο τον εαυτό του στη δουλειά. Το ντέρμπι ήταν ένα βραβείο για όσα έχει κάνει από τότε που έφτασε στην Λάτσιο», προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Έχει τη σωστή νοοτροπία και την προοπτική για να τα πάει καλά στην Ιταλία. Το επίπεδο της Serie A είναι πολύ υψηλό όπως και το δικό του. Έχει πολύ μεγάλη ποιότητα ως παίκτης.

Στην προσωπική του ζωή είναι ήρεμος, εδώ και τρία χρόνια ζει μαζί με την κοπέλα του, μένουν μαζί λίγα χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο της Λάτσιο.

Έχει ακόμη πολλά να κάνει, το γνωρίζει. Εάν ο Χρήστος παραμείνει συγκεντρωμένος, μπορεί να γίνει κορυφαίος
», ήταν τα λόγια του Βρύζα για τον Μανδά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x