Γερμανία

Για πάντα στην Μπάγερν ο Ρόμπεν

Πρόθεση να ανανεώσει για δυο ακόμα χρόνια την συνεργασία του με την Μπάγερν Μονάχου έχει ο Άριεν Ρόμπεν, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2015.

Να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου και μετά από το καλοκαίρι του 2015 που τελειώνει το τρέχον συμβόλαιο του θέλει ο Άριεν Ρόμπεν όπως δήλωσε στην «Bild».

«Κατά πάσα πιθανότητα η συζήτηση με τον σύλλογο θα γίνει μετά την το τέλος του τωρινού συμβολαίου. Όμως πρόθεση υπάρχει και από τις δυο πλευρές να επεκταθεί το συμβόλαιο μου. Όπως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον μισθό μου, όπως είχε γραφτεί κάπου», τόνισε αρχικά ο 30χρονος εξτρέμ των Βαυαρών και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος εδώ. Όταν ήμουν στην Ρεάλ Μαδρίτης και τη Τσέλσι ήμουν πολύ νέος, αλλά τώρα βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου δεν μπορώ να πάω κάπου καλύτερα από την Μπάγερν Μονάχου».

Ακόμα ο διεθνής Ολλανδός των πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρθηκε και για το πώς φαντάζεται την ζωή του με το που… κρεμάσει τα παπούτσια του: «Θέλω να ζήσω μια φυσιολογική ζωή, όπως να πάω διακοπές για σκι, να αποδέχομαι προσκλήσεις γενεθλίων, να είμαι σε μια λέσχη τένις δηλαδή να είμαι ο Άριεν ένα φυσιολογικό άτομο και όχι ένας ποδοσφαιριστής».

Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x