Γερμανία

Συνεχίζουν να… μην τα βρίσκουν Μπάγερν Μονάχου και Ντέιβις, «καραδοκεί» η Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπάγερν Μονάχου και Αλφόνσο Ντέιβις άρχισαν πάλι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως τα 15 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει ετησίως ο Καναδός έχουν «παγώσει» τις εξελίξεις προς το παρόν.

Σε… τέλμα βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Μπάγερν Μονάχου με τον Αλφόνσο Ντέιβις, αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία ολοκληρώνεται κανονικά το καλοκαίρι του 2025.

Οι Βαυαροί θέλουν να «δέσουν» τον Καναδό αριστερό μπακ, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.

Ο Ντέιβις ωστόσο φέρεται να αξιώνει ένα ποσό γύρω στα 15 εκατομμύρια τον χρόνο, με αποτέλεσμα οι επαφές των δύο πλευρών -που ξεκίνησαν εκ νέου στις αρχές Δεκέμβρη, μετά τον καλοκαιρινό, ανεπιτυχή, πρώτο κύκλο- να μην έχουν καρποφορήσει ούτε τώρα!

Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν φήμες ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού το καλοκαίρι του 2024. Προσβλέποντας στο ότι, αν ο Ντέιβις δεν ανανεώσει με την Μπάγερν, τότε η γερμανική ομάδα θα κινδυνεύει να τον χάσει… τσάμπα, έναν χρόνο αργότερα…

Εξ ου και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ένα «καλό» ποσό για να τον πάρει στην ισπανική πρωτεύουσα, χωρίς πάντως να έχει γινεί γνωστό πόσα ακριβώς χρήματα θα ρίξει στο τραπέζι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x