Γερμανία

Μπεκενμπάουερ: «Ταιριάζει παντού ο Κεντίρα»

Το εγκώμιο του Σάμι Κεντίρα έπλεξε ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν, Φραντς Μπεκενμπάουερ, λέγοντας πως δεν θα έχει πρόβλημα να ταιριάξει άμεσα με τους συμπαίκτες του στην εθνική Λαμ, Σβαϊνστάιγκερ.

Ως μια καλή λύση για την Μπάγερν Μονάχου θεωρεί τον Σάμι Κεντίρα ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «ψάχνεται» για την πώληση του 27χρονου μέσου – μάλιστα παρακολούθησε από τις κερκίδες τον χθεσινό αγώνα εναντίον της Ατλέτικο - και ο επίτιμος πρόεδρος των Βαυαρών, σε δηλώσεις του, έσταξε… μέλι για τον διεθνή άσο.

Μετά τον τραυματισμό του Χάβι Μαρτίνεθ (υπέστη ρήξη χιαστών), ο Σβαϊνστάιγκερ αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν είναι ακόμα ετοιμοπόλεμος, οι νέες μεταγραφές φαντάζουν απαραίτητες για την Μπάγερν. Κι ως μια καλή μεταγραφή βλέπει τον Κεντίρα ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου.

«Η Μπάγερν λειτουργεί πολύ καλά και ο Κεντίρα μπορεί να παίξει οπουδήποτε. Μπορεί να ταιριάξει σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι πολύ καλός στη θέση του ως “εξάρι”, ακόμη αν ήταν μαζί του ο Λαμ και ο Σβαϊνστάγκερ. Θα ήταν τέλειο κάτι τέτοιο, αν συμβεί», τόνισε ο Μπεκενμπάουερ.

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x